Uw elektra-partner

De beste oplossingen, voor binnen én buiten huis!

Oog voor detail

Wij zijn klaar als u 100% tevreden bent.

Passie voor duurzaam

Vooruit kijken is enorm belangrijk, wij denken met u mee.

Dé partner voor elk project

Uw uitdaging is bij ons in goede handen!

Meterik Elektro

Al 30 jaar uw professionele elektro-partner

Meterik Elektro is opgericht in 1988 door Theo Vullings, met passie voor elektrische installaties en techniek. Sindsdien – met veel ervaring rijker – is het bedrijf uitgegroeid tot een professionele partner voor ondersteuning bij problemen en uitdagingen in de elektromontage. Stefan Bouten heeft inmiddels het roer overgenomen en hij is uw aanspreekpunt voor alle elektrotechnische uitdagingen.

Elektricien in Horst, Venray en Venlo én daarbuiten!

Meterik Elektro is gevestigd in Meterik en heeft veel vaste klanten, zowel particulier als bedrijfsmatig in de gemeentes Horst aan de Maas, Venray en Venlo. Maar ook buiten deze gemeentes kunt u als particulier én als bedrijf, rekenen op Meterik Elektro.

Daarnaast kan er, waar nodig bij uitgebreide projecten, samengewerkt worden met andere vakkundige en gekwalificeerde partners.

9.1

Uiteindelijk top opgeleverd

Het advies was prima, we zijn echt tevreden over het Enphase systeem. echter de installatie van de zonnepanelen was heel erg [...]
- Swolgen - 22 april 2024

Goede service en afspraken

Zonnepanelen netjes en zoals afgesproken geplaatst, binnen ook alles vakkundig en netjes geïnstalleerd. Nazorg en garantie kan ik nog niet beoordelen, [...]
- Venray - 22 april 2024

Wederom goed geholpen, op naar de volgende!

Van A tot Z goede ervaring. Heldere uitleg, Offerte op maat, goed meedenken. Snelle realisatie. Problemen zijn uitdagingen en je [...]
- Venray - 12 april 2024

Zonnepanelen

Goede uitleg vooraf, tijdens de montage en achteraf. Netjes werk afgeleverd
- Maasbree - 8 april 2024

Deskundig en betrouwbaar

Duidelijke uitleg, transparante offerte en goede communicatie gedurende het gehele traject.
- Sevenum - 8 april 2024

Super goed

Denken in oplossingen, adviseren en realiseren. Nette en vriendelijke monteurs.
- Merselo - 22 maart 2024
175 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.1/10

Elektrotechnicus Stefan Bouten

Stefan Bouten is sinds 2009 betrokken bij het bedrijf en is sinds 2013 het vaste gezicht van Meterik Elektro. Met een afgeronde HBO-studie Facility Management en een diploma Technicus Sterkstroominstallaties niveau 4, is hij de aangewezen persoon om zijn kennis en ervaring om te zetten in vakwerk.

Door op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken geeft hij passend antwoord op uw technische vragen en problemen.

Wat onze klanten over ons zeggen..

Meterik Elektro heeft bij ons in het woonhuis en onze B&B en Vakantiewoningen alle elektra verzorgd. Stefan is super bedreven en een echte vakman, die met je meedenkt als er situaties zijn, waarbij een creatieve oplossing nodig is.
Bedankt Stefan en team van Meterik Elektro!
Nicole van Rengs

Mede-eigenaresse , Wertemerhoeve B&B en Vakantiewoningen

“Meterik Elektro heeft de gehele elektrische installatie verzorgd van Aan de Drift. De werkzaamheden zijn volgens plan verlopen. Eén van onze eisen was de leidingen en kabels uitzicht te monteren op de gebinten (houten spanten), dit is zeer goed gelukt. Ook op gebied van advies, flexibiliteit en service zijn we zeer tevreden.”

Paul Jacobs

Eigenaar, Aan de Drift

Ook enthousiast geraakt over ons werk en onze diensten?

Neem dan gerust contact op om uw wensen kenbaar te maken!
Contact opnemen