Alarminstallaties

Meterik Elektro: uw partner voor een veilig gevoel

Bekijk de mogelijkheden

Een goede basis

Elk nieuw project start met een goed gesprek. Een gesprek over uw wensen, waarbij wij onze kennis zullen inzetten om samen tot een plan te komen.

Blik vooruit

Technische ontwikkelingen gaan razendsnel. Duurzaamheid speelt tevens een steeds grotere rol. Wij combineren beide om u een toekomstbestendige oplossing te bieden.

Probleemoplossers

Uw probleem is onze uitdaging. Voor elke vraag zoeken wij het passende antwoord, altijd rekening houdend met uw wensen, vragen en opmerkingen. Daag ons maar uit!

Uw hulp bij nood

Natuurlijk bent u blij als alles goed werkt, maar door slijtage of onverhoedse problemen kan het zijn dat u voor plotselinge verrassingen komt te staan. Geen nood, wij zijn nabij!

Alarminstallaties

Beveiliging van woningen en panden is een vak apart. Onze gecertificeerde beveiligingsadviseur kan u alles vertellen over het beveiligen van uw woning middels alarminstallaties of beveiligingscamera’s.

Meterik Elektro heeft inmiddels een ruime ervaring opgedaan in het adviseren en installeren van beveiligingsoplossingen. In zowel Limburg als Noord-Brabant zijn wij actief en werken wij conform de laatste richtlijnen en technieken.

Waar kunt u aan denken bij de beveiliging van uw bedrijfspand of woning:

  • Camerabewaking (CCTV)
  • Brandmeldinstallaties
  • Ontruiming installaties
  • Inbraakbeveiliging en inbraakalarm
  • Toegangscontrole

Al deze technieken zijn te combineren en uit te breiden met eventuele andere oplossingen. Wij verzorgen ook de complete elektrotechnische installatie indien gewenst.

Herziening van uw huidige beveiligingsinstallatie

Indien u reeds beschikt over een alarminstallatie, maar u niet tevreden bent over de kwaliteit, functionaliteit en/of de kosten, neem dan gerust contact met ons op. Wij komen vrijblijvend langs voor een inventarisatie en advies.

Wij zijn gevestigd in de gemeente Horst aan de Maas – centraal gelegen tussen Venray en Venlo – en kunnen in een groot gebied voorzien van advies over camerabewaking, brand- en ontruimingsinstallaties, inbraakbeveiliging en toegangscontrole.

Bekijk de verdere mogelijkheden eens op onze website en neem bij vragen gerust contact op!