Elektrotechnische installaties

Meterik Elektro: dé schakel voor uw oplossing

Bekijk de mogelijkheden

Een goede basis

Elk nieuw project start met een goed gesprek. Een gesprek over uw wensen, waarbij wij onze kennis zullen inzetten om samen tot een plan te komen.

Blik vooruit

Technische ontwikkelingen gaan razendsnel. Duurzaamheid speelt tevens een steeds grotere rol. Wij combineren beide om u een toekomstbestendige oplossing te bieden.

Probleemoplossers

Uw probleem is onze uitdaging. Voor elke vraag zoeken wij het passende antwoord, altijd rekening houdend met uw wensen, vragen en opmerkingen. Daag ons maar uit!

Uw hulp bij nood

Natuurlijk bent u blij als alles goed werkt, maar door slijtage of onverhoedse problemen kan het zijn dat u voor plotselinge verrassingen komt te staan. Geen nood, wij zijn nabij!

Elektro installaties

Heeft u nieuwbouw of verbouwplannen? Wellicht interesse in meer comfort en veiligheid in uw huis? Meterik Elektro is de professionele partner voor het snel en vakkundig plaatsen en opleveren van elk project.

Meterik Elektro is een elektricien gevestigd in Horst aan de Maas, centraal gelegen tussen Venlo en Venray in Noord-Limburg.

Overal waar elektriciteit nodig is, komt elektrotechniek om de hoek kijken. Of het nu gaat om een woonhuis, garage of groot bedrijfspand; het belang van een veilige elektrotechnische installatie is overal even belangrijk.

Nieuwbouw

Mocht u plannen hebben voor het ontwerpen van een nieuwe woning of bedrijfspand, dan is het enorm belangrijk tijdig na te denken over alle functionaliteiten waar u in de toekomst gebruik van wilt maken. Rekening houden met gleuven, leidingen en schakelwerk in de ontwerpfase van de bouw is erg eenvoudig. Eenmaal aan de bouw begonnen en dan nog zaken willen toevoegen is een moeilijke en kostbare klus. Vraagt u daarom gerust naar de mogelijkheden en kosten voor het uitvoeren van uw wensen. Wij staan u graag vrijblijvend te woord!

Met een deugdelijke elektrotechnische installatie als basis, kan er veel worden gecombineerd en gemonteerd. Meterik Elektro ontwerpt, monteert, onderhoudt en adviseert over de onderstaande vakgebieden:

  • Elektrotechniek
  • Verlichting
  • Data- telefonie-intercom-antenne installaties
  • Domotica
  • Industrie
  • Duurzame energie en energiebesparing
  • Zonnepanelen

Meterik Elektro werkt voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers en (semi-)overheden.

Wij helpen u graag met al uw vragen. Bekijk hier onze website of neem direct contact op.