Wij zijn erkend ‘Echte InstallQ Installateur’

Met trots mogen wij u mededelen dat Meterik Elektro een erkend ‘Echte InstallQ Installateur’ is in Noord-Limburg.

Wij als erkende ‘Echte InstallQ Installateur’ voldoen aan de normen en eisen van een erkenningsregeling. De belangrijkste eisen hebben betrekking op kennis, meetapparatuur en gereedschappen. Er zijn opleidingseisen vastgesteld én normen voor het gereedschap waarover wij, de installateur, moeten beschikken. Regelmatig wordt er getoetst of de installaties van de erkende ‘Echte InstallQ Installateur’ voldoen aan de eisen.

Voor u als klant/partner zijn dit goede redenen om voor de erkende ‘Echte InstallQ Installateur’ te kiezen. De echtheid van deze erkenning kunt u controleren op de website:

www.echteinstallateur.nl

Over InstallQ

InstallQ – ontstaan uit een fusie tussen Sterkin en KvINL in januari 2019 – is de meest toonaangevende kwaliteitsorganisatie binnen de installatiesector. De onafhankelijke stichting heeft in de markt een breed draagvlak, waaronder: installateurs, opdrachtgevers en overheid.

Veilige installaties van goede kwaliteit: dat is het doel van de onafhankelijke stichting InstallQ. Dat doet InstallQ met kwaliteitsregelingen. Hiermee bewaakt InstallQ de installaties waar Nederland (dagelijks) gebruik van maakt.
Kortom: met InstallQ heeft u één aanspreekpunt.

De door InstallQ erkende ‘Echte Installateur’ gaat voor kwaliteit!

www.installq.nl