Over Meterik Elektro

Met passie voltooien wij élk nieuw project

Een goede basis

Elk nieuw project start met een goed gesprek. Een gesprek over uw wensen, waarbij wij onze kennis zullen inzetten om samen tot een plan te komen.

Blik vooruit

Technische ontwikkelingen gaan razendsnel. Duurzaamheid speelt tevens een steeds grotere rol. Wij combineren beide om u een toekomstbestendige oplossing te bieden.

Probleemoplossers

Uw probleem is onze uitdaging. Voor elke vraag zoeken wij het passende antwoord, altijd rekening houdend met uw wensen, vragen en opmerkingen. Daag ons maar uit!

Uw hulp bij nood

Natuurlijk bent u blij als alles goed werkt, maar door slijtage of onverhoedse problemen kan het zijn dat u voor plotselinge verrassingen komt te staan. Geen nood, wij zijn nabij!

Over Stefan Bouten

Stefan Bouten

Stefan Bouten

Eigenaar / elektricien

“Stefan Bouten is sinds 2009 betrokken bij het bedrijf en is sinds 2013 het vaste gezicht van Meterik Elektro. Met een afgeronde HBO-studie Facility Management en een diploma Technicus Sterkstroominstallaties niveau 4, is hij de aangewezen persoon om zijn kennis en ervaring om te zetten in vakwerk.

Door op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken geeft hij passend antwoord op uw technische vragen en problemen.”

Onze tevreden klanten

Meterik Elektro heeft bij ons in het woonhuis en onze B&B en Vakantiewoningen alle elektra verzorgd. Stefan is super bedreven en een echte vakman, die met je meedenkt als er situaties zijn, waarbij een creatieve oplossing nodig is.
Bedankt Stefan en team van Meterik Elektro!
Nicole van Rengs

Mede-eigenaresse , Wertemerhoeve B&B en Vakantiewoningen

“Meterik Elektro heeft de gehele elektrische installatie verzorgd van Aan de Drift. De werkzaamheden zijn volgens plan verlopen. Eén van onze eisen was de leidingen en kabels uitzicht te monteren op de gebinten (houten spanten), dit is zeer goed gelukt. Ook op gebied van advies, flexibiliteit en service zijn we zeer tevreden.”

Paul Jacobs

Eigenaar, Aan de Drift

Wilt u meer over ons weten?

Neem dan gerust contact op!
Contact opnemen