Zonnepanelen

Meterik Elektro: passie voor duurzaam

Bekijk de mogelijkheden

Een goede basis

Elk nieuw project start met een goed gesprek. Een gesprek over uw wensen, waarbij wij onze kennis zullen inzetten om samen tot een plan te komen.

Blik vooruit

Technische ontwikkelingen gaan razendsnel. Duurzaamheid speelt tevens een steeds grotere rol. Wij combineren beide om u een toekomstbestendige oplossing te bieden.

Probleemoplossers

Uw probleem is onze uitdaging. Voor elke vraag zoeken wij het passende antwoord, altijd rekening houdend met uw wensen, vragen en opmerkingen. Daag ons maar uit!

Uw hulp bij nood

Natuurlijk bent u blij als alles goed werkt, maar door slijtage of onverhoedse problemen kan het zijn dat u voor plotselinge verrassingen komt te staan. Geen nood, wij zijn nabij!

Zonnepanelen installeren

Het is met de huidige techniek absoluut mogelijk om met zonlicht betaalbare energie op te wekken, zelfs op bewolkte dagen. Mocht u meer produceren dan opwekken, dan wordt dit zelfs retour geleverd aan uw energieleverancier. Uw meter loopt dan achteruit!

Meterik Elektro geeft uw advies op basis van uw situatie. Welke panelen zijn er op de markt, brengen zonnepalen voor u het gewenste resultaat en waar u moet zijn voor eventuele verdere informatie.

Passie voor duurzaam

Wij bij Meterik Elektro vinden het enorm belangrijk om met ons geleverde werk te werken aan een groene toekomst. Het toepassen van zonnepanelen draagt daar zeker aan bij. Enkele voordelen van zonnepanelen-installaties:

  • Verminderde CO2-uitstoot
  • Waardevaste investering
  • Hogere energie-waardering voor uw woning
  • Lagere energierekening

Wij komen graag eens bij u langs om uw wensen te inventariseren en de mogelijkheden te bekijken voor zonnepanelen op uw pand of op uw erf.

Wij zijn gevestigd in de gemeente Horst aan de Maas – centraal gelegen tussen Venray en Venlo – en kunnen in een groot gebied voorzien van advies over duurzame energie, energie opwekken en het installeren van kwalitatief goede zonnepanelen.

Bekijk de verdere mogelijkheden eens op onze website en neem bij vragen gerust contact op!